137,5

Pääsiäismunaa on tullut nautittua ja siinä sivussa jokunen muukin ruuan murena... Saatanallinen turvotus päällä, eikä vaakakaan jättänyt sitä huomioimatta. Voi todellakin sanoa, että on noussut kusi päähän. Nuppi on sen verran turpeana, että uhkaavasti kurtistuva kaksoisleukakin on taas kauniin siloinen. On muuten vastenmielisen ärsyttävää, että painon laskiessa sitä saa riesakseen kaikken maailman roikot ja röllykät, mitkä ei kyllä mielialaa nostata. Kaksarin sulaminen on tosiaan aiheuttanut vittumaisen heltan leuan alle. Tuossa jo jossain kohtaa ehdin katselemaan, että minkä verran sitä joutuu säästämään, että röllöstä pääsee eroon. Onneksi ei mistään miljoonista puhuta, vaan parilla tonnilla saa kiristettyä kunnollisen leukalinjan itselleen. 

Sitten ne muut roikot... paskanahkaa riittää vuosien venytyksen jäljiltä ja varsinkin allit ja vatsan seutu on korjauslistalla. Sen verran turhamaisuutta löytyy täältä, että en todellakaan jatellut elellä shar peina koko loppu elämääni, jos näistä läskeistä pääsen eroon. Vatsan ne kiristää ilmeisesti ihan julkisella puolella, kun roikkuva nahka on terveysriski ja aiheuttaa kaikenmaailman tulehduksia. Reidet on siinä ja siinä miten niiden mahtaa käydä, mutta luultavasti sukat tulee olemaan makkaralla ja niillekin joutuisi tekemään jotain... Ei tämä läskeily ole kuulkaas mitään köyhien touhua, kun miettii minkä määrän sitä on jo saanut sijoittaa valuuttaa tähän kuntoon pääsemiseksi ;) 

Ei vaan, eipä minulla ole suuria summia periaatteessa ruokaan kulunut, koska olen sairastanut ihanaa kilpirauhasen vajaatoimintaa, mutta siitä sitten vaikka myöhemmin...