135.2

No niin ja vihdoin valutaan taas alempiin lukemiin. Mitään radikaalia nesteiden poistumista, ei ole vielä havaittavissa, mutta eiköhän sekin sieltä tule ja pieni toive elää,että puntarin lukema hilautuu uusiin himpun verran alempiin lukemiin. Tuosta eilen mainitsemastani kilipirauhasen vajaatoiminnasta on pakko vielä sanoa, että se on kyllä yksi perkele ihmisen elämässä. Suomessa sairaus on rikollisen huonosti hoidettu ja osaavia lääkäreitä on kourallinen. Vituttaa suorastaan, mitä sitä on joutunut käymään läpi elämän aikana, kun sairautta ei ole diagnosoitu.

Pitkään olen jo miettinyt, että pitäisikö sitä hankkia tutkimustulokset sieltä lapsuudesta ja nuoruudesta ja katsoa itse mitkä ne arvot ovat olleet jo silloin. Minulla on seurattu kilpirauhasarvoja jostain syystä koko ikäni, mutta kaikki on ollut kunnossa... epäilen vahvasti! Ehkä on kuitenkin parempi olla hankkimatta todisteita, ettei katkea verisuoni päästä siitä vitutuksesta, että on oikeassa ja idiootit lääkärit ovat osaamattomuudellaan aiheuttaneet tämän loputtomalta tuntuneen läskisodan.

No nyt tilanne on toinen, kun lääkkeet ovat oikeat ja annostus kohdallaan. Taistelu ei tunnu enää loputtomalta ja jo valmiiksi hävityltä. Joku kaunis päivä pääsen eroon tuosta koko ikäni mukanani kantamasta obesitas morbida-statuksesta. Sairaaloinen lihavuus kuulostaa pahalta, mutta kyllä tuo latinan kielinen kuolettava lihavuus on ihan pikkuisen vielä pahempi... 

Mutta hei, olemattomat lukijani, ajattelin tässä päivänä jonain avata kauhugallerian ja ottaa "ennen" kuvan ja kuvata sitten muutoksia jatkossa tietyin väliajoin... Mutta nyt voikahvin keittoon ja nauttimaan vapaapäivästä!

011-001-normal.jpg