136,1

Jeb, jeb ja perse vuotaa, vatsa kramppaa, selkään sattuu ja vituttaa, on se jotenkin mahtava olla nainen... No sen kunniaksi smetanalla höystettyä tomaattitonnikalakeittoa aamupalaksi ja ei muuta kuin iloisena uuteen päivään. Siinä on helppo ja yksinkertainen soppa: 1prk tonnikalaa, 1prk smetanaa ja 1prk tomaatti murskaa. Puolikkaassa annoksessa on sellaset 500kcal, eli passeli määrä nälän pitimiksi. 

Nyt olisi aika ottaa pieni spurtti tämän laihduttamisen kanssa ja seuraavat 2 viikkoa olisi tarkoitus vetää vähän tiukempaa settiä. Sen päätteeksi olisi sitten juhlahumua tiedossa ja saa ottaa vähän rennommin pari päivää. Välitavoite olisi itseasiassa saada paino 131 alkuiseksi tuonne heinäkuun alkuun mennessä. Sitten olisi huikeat 10kg pudonnut viimeisen vuoden aikana... Ei tämä vauhti ihan päätä huimaa, mutta eipä tässä ole kauheasti kiristeltykään, joten pääasia, että alaspäin mennään. 

Minulle on jo niin suuri merkitys sillä, että ensimmäistä kertaa elämässä paino ei ole oikeasti jatkuvassa nousussa tai tiukka laihdutus päällä. Tämä on tällaista normaaliuden etsimistä ja lopun elämän alkua... Kilpirauhasen vajaatoiminta on tässä taustatekijänä ja hoitotasapainoon pääsy avainsanana. Nyt kun lääkitys on kunnossa niin elimistö toimii, kuten muillakin ihmisillä, eikä painokäyrä vetele syöksykiidolla ylös alas. 

014-normal.jpg